GDL Project

Royal Free Hospital

SECTOR

Health

WHERE

London

PRODUCTS

Double Bank Acoustic

Louvres Door

Clip on Louvre Screen

Project details

The £25 million redevelopment of the emergency department at The Royal Free is now open to the public. The facility will includes a rapid assessment and treatment area, a larger diagnostic hub and resuscitation area and a dedicated paediatric emergency department.

 

Project overview

Working alongside our clients Willmott Dixon Interiors Ltd, GDL were contracted to manufacture and supply the acoustic louvres and the clip-on louvre screening for the new emergency department. Our acoustic louvres are designed to attenuate medium and high frequency noise breakouts from ductwork and plant room openings. This product can be manufactured to suit any bespoke size requirements and is available in single bank or for higher levels of attenuation, double bank. Our louvre screening can be located at basement, ground, mid or roof level and can be fixed in a conventional 45º angle or inverted depending on the privacy requirements of the designers and architects. We can also supply single or double leaf doors providing secure access to the screened areas.

 

Benefits of using GDL Products on the project

  • We offer turnkey packages from design and manufacture,
    to delivery and install.

  • Highly adaptable products to suit any specific requirements.

T. 01457 861538  E. sales@gdl.co.uk

Air Diffusion Works  Woolley Bridge Rd
Hadfield  Glossop  SK13 1AB

© 2019 GDL Air Systems Limited